NU LADDAR VI BATTERIERNA FÖR I ÅR MEN SÅ HÄR SÅG DET UT 2023!

Välkommen till en riktig julkonsert där det svänger, med ett pärlband av jullåtar och där gospelarrangemang får dig att vilja sjunga med. Go Tell It On The Mountain, Joy To The World, Stilla Natt & Oh Holy Night är några av sångerna i konserten. På många av låtarna lutar du dig tillbaka och njuter men på ett antal av dem ser du texten projicerad och är med och sjunger då hela arenan blir en enda stor kör. Tänk att du i framtiden på frågan: Har du sjungit i kör? Kan svara: JA, tillsammans med Shirley Clamp, Gladys del Pilar, Kiralina Salandy, Gerald T. Smith och ca 700 andra sångare!!! Hur enkelt det var behöver du aldrig avslöja:-)
Samla ihop dina vänner och boka biljett innan det blir slutsålt på denna länk.
Konserten arrangeras av Kulturhuset Stadsteatern i samarbete med Svenska Gospelverkstaden.

Var med i kören

Hösten 2023 genomför Kulturhuset "A Gospel Experience". Vi blir ca 150 sångare i kören. Kören sjunger trestämmigt och är med på ca 10 låtar i konserten. Du får mycket enkla stämfiler där du kan förbereda dig. Den 5 & 13 december övar vi kl 17 - 18.15 i Kulturhuset.
Dessutom planeras ett rep 18 dec kl 19. (du är med på ett eller flera av dessa rep)
Själva dagen behöver du vara på plats senast 17.15. Varmt välkommen att köpa din körbiljett. Eftersom det endast är körsångare (van eller ovan) som kan köpa denna biljett ligger den inte synlig på webben utan mejla lasse.axelsson@gospelverkstaden.se om du vill vara med i kören.

När du köper körbiljett får du en plats, men det är inte där du ska sitta/stå utan kören kommer att placeras i stämmor.