Nossan Gospel gör I Have A Dream 2023

loading...

Röster från Nossan Gospel

Välj tre ord som sammanfattar denna upplevelse:

Körsångares tankar:
Föreställningen var ett riktigt kul projekt för vår kör, även om det kanske är låtarna i sig som varit största behållningen för mig. Så härliga alla 20!!! Det som var otroligt var också att Lasse fick oss till att ”leva ut i låtarna”. Jag tror att vi kommer fortsätta med det, lite iallafall. Så jag säger: Härligt, hoppfullt, nytt!

Föreställningen var en helt ny och fantastisk upplevelse. Lycka,tacksamhet och eurofori

Roligt att få berätta en historia där alla verkligen var delaktiga på olika sätt. Många sånger som det blev roligare och roligare att sjunga, ju bättre vi lärde oss att sjunga utantill.
Mina tre ord får bli: glädje, delaktighet och tilltro

Föreställningen var en annorlunda utmaning för oss och ytterligare ett lyft för kören. Kul att få sjunga så mycket gospel. Aktuell, utmanande och projektglädje får bli mina tre ord.

Vi har ännu en gång blivit utmanade att gå lite utanför vår ” comfortzone”. Lika aktuellt nu som för 60 år sedan. Vilken glädje o gemenskap som vi har och sprider både när vi tränar och har ” show."
Ett stort tack till dej Sara för det.
Utmaning, tänkvärt budskap och glädje.

Föreställningen var en tankeställare och påminnelse om att hoppet är det sista som överger.
Kul med en utmaning ,rörelse och sång. Samhörighet, glädje och känslosamt.

Vi har lärt känna varandra bättre och vågar uttrycka oss mer i sången - och det verkar som att det hörs ?! Utvecklande, superkul och berörande

Körledaren Saras ord om föreställningen
Detta har varit ett både roligt och utmanande projekt. Det är många sånger och mycket "fix" runtom. Jag kan inte neka till utan att jag mer än en gång har undrat hur vi ska få ihop det.
Men det fick vi... tack vare att vi började i god tid och att alla i kören verkligen har varit engagerade och gett allt.
   Toppen att ha dig med Lasse! Både innan och under föreställningen. Du utmanar kören och det ger verkligen resultat. Med din långa erfarenhet och kunnighet och också med din förmåga att lägga fokus på ex uttryck och känsla lyfter det hela kören. 
   Ovärderligt är också våra duktiga musiker som spelade och all hjälp med ljud, ljus och roddande som jag fått av min vaktmästarkollega. 
   Också fantastiskt roligt att kyrkan var mer än fullsatt och den enormt fina respons vi fått efter föreställningen. 

Mina tre ord blir: utmanade, tidskrävande & fantastiskt!  

Gör föreställningen med din kör

Kontakta Lasse Axelsson för mer information